Game Freak onder vuur na modellen leak

Geplaatst:

Game Freak ligt zwaar onder vuur na een aantal leaks, waaruit blijkt dat er toch modellen zijn hergebruikt voor Pokémon Sword and Shield. De leaks kwamen uit op onder andere Reddit en Twitter.

Nadat de National Dex werd geschrapt waren de fans op zijn zachts gezegd niet blij. Al snel doken er meerdere geruchten op, waaronder dat Game Freak gewoon de game modellen van Pokémon uit Sun and Moon heeft hergebruikt. De ontwikkelaar ontkende dat met klem en verzekerde dat de modellen opnieuw gebouwd zijn voor de Nintendo Switch. Een paar dagen voor de release zijn er toch twijfels ontstaan over de Pokémon modellen. Uit meerdere leaks van dataminers zou naar voren moeten komen dat de modellen toch hergebruikt zijn. Dit leidde tot grote woede onder fans en zorgde ervoor dat de hashtag #GameFreakLied trending werd op Twitter. Je kan de leaks hieronder bekijken.

Pokémon Sword and Shield komen 15 november uit op de Nintendo Switch. Game Freak heeft nog niet op de leaks en de aantijgingen gereageerd.

Bron: VG 24/7

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Shield

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

15 november 2019

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord