Trailer: Nintendo deelt een beginnersgids voor Pikmin 4

Geplaatst:

Nintendo deelde onlangs een nieuwe trailer voor Pikmin 4. De trailer dient als gids voor mensen die de game voor het eerst spelen.

Kun je niet wachten op Pikmin 4, maar ben je nog niet heel bekend met het concept van de game serie? Dan kun je alvast de nieuwe trailer bekijken die Nintendo onlangs online heeft gegooid. De trailer legt stap voor stap uit waar de wezentjes die we 'Pikmin' noemen vandaan komen en wat je met ze kunt doen. Tussendoor krijgen we ook alvast een aantal gameplaybeelden van Pikmin 4 te zien die nog beter uitleggen hoe jij jouw 'troepen' kunt besturen. Een tijd terug deelde Nintendo ook de character builder in hun nieuwe game al via een trailer. Dus we weten ook al hoe we een personage maken in Pikmin 4.

Pikmin 4 lanceert op 21 juli voor de Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pikmin 4

Series

Pikmin

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

21 juli 2023

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord