Metroid Dread

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 8 oktober 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Metroidvania
  • Gameliner score

Trailer: Nintendo kondigt oldschool Metroid Dread aan

Het is al een tijdje stil omtrent Metroid Prime 4, maar dat houdt Nintendo niet tegen om een nieuwe Metroid aan te kondigen. Metroid Dread is een 2D Metroid zoals we die kennen van vroeger en verschijnt eerder dan je denkt.

Daar is dan de eerste echte aankondiging! Metroid Dread is in de maak en verschijnt eerder dan verwacht. De game krijgt namelijk direct een releasedatum met zich mee. Deze staat al op 8 oktober aanstaande. Later vandaag krijgen we meer gameplay te zien van Metroid Dread tijdens de Nintendo Tree House.

Metroid Dread verschijnt op 8 oktober 2021 voor de Nintendo Switch

BRON Nintendo Direct

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?