Octopath Traveler 2

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 24 februari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Nintendo Switch , PlayStation 5
  • Genre Strategie , JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Octopath Traveler II toont laatste hoofdpersonages

Na de onthulling vorige maand van Throne & Temenos in Octopath Traveler II zijn inmiddels de laatste hoofdpersonages onthuld. Ontmoet Ochette en Castti in de nieuwe HD-2D RPG van Square Enix.

Ochette is een jager die monsters op dorpsbewoners kan afsturen. Ook is ze in staat om dorpsbewoners mee op avontuur te krijgen door ze voedsel aan te bieden. Ochette kan monsters vangen en oproepen in gevechten of van de beesten items maken. Haar thuisland beschermen is het doel. Castti is een apotheker die graag mensen helpt. Dat klinkt voorspelbaar, maar dat ze haar geheugen kwijt is, zorgt voor een verrassend element bij haar als personage. Haar vaardigheden en middelen als apotheker zijn de sleutels tot het terugkrijgen van haar herinneringen. Ze kan extra informatie inwinnen bij dorpsbewoners, maar ze ook in slaap sussen. Ze fungeert als een healer in gevechten. Verder toont de trailer dat Octopath Traveler II de speler veel meer opties biedt. Zo kun je kiezen met welke personages je op pad gaat. In het verhaal kom je tot dilemma's zoals het confronteren van de vader of moeder in een bepaalde opdracht, elke keuze gaat met andere gevolgen gepaard. De koers in het verhaal van de hoofdpersonages is aan jou.

Octopath Traveler II verschijnt 24 februari en is beschikbaar op de pc, Nintendo Switch, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Nintendo

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?