Trailer: Maak kennis met Throné & Temenos uit Octopath Traveler 2

Geplaatst:

Maak kennis met de personages Throné & Temenos uit Octopath Traveler 2 met een nieuwe trailer. De trailer werd onlangs op het YouTube-kanaal van Nintendo geplaatst.

Tijdens de Nintendo Direct in mei werd Octopath Traveler 2 onthuld. Na de aankondiging werden de verschillende hoofdpersonages uit de game bekendgemaakt. Zo leerden we in november meer over de Octopath 2-hoofdpersonages Osvald en Partitio. Nu is het de beurt om Throné en Temenos te leren kennen. Zo is Throné lid van de Blacksnakes, een thieves guild waarvoor ze de nodige dingen moet stelen en schoonmaken. Haar speciale ability is dat ze dorpsbewoners kan beroven en vijanden in een hinderlaag kan lokken door ze tijdelijk bewusteloos te slaan. Door haar class is ze ook sterker in de nacht en kan ze met haar latent power Blessing of Darkness haar teamgenoten versterken en zelf twee keer aanvallen. Temenos is een cleric die onderdeel is van de inquisitie. Hij neemt zijn taken niet serieus, totdat een gruw incident in de kerk zijn wereld op zijn kop zet. Temenos heeft de ability om de dorpsbewoners te begeleiden en ze als partymembers te gebruiken. Hij kan ook mensen ondervragen door ze te verslaan in een gevecht. Net als Throné heeft Temenos ook een nachtgerelateerde latent power. Zo heeft hij de kracht om de verdediging van monsters te verzwakken met elke aanval. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Octopath Traveler 2 komt 24 februari uit op de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Octopath Traveler 2

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

24 februari 2023

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord