Trailer: Ontmoet Edward en Emily in Alone in the Dark

Geplaatst:

Tijdens de THQ Nordic Showcase 2023 kwam Alone in the Dark even langs. Via twee trailers maken we kennis met de nieuwe hoofdrolspelers.

Alone in the Dark kent twee protagonisten: Edward Carnby (David Harbour) en Emily Hartwood (Jodie Comer). Beide personages hebben hun eigen distinctieve karakters. Edward is nogal een intense jongeheer die in de knoop zit met zichzelf. Emily daarentegen is apathisch als de pest en weet ook niet zo goed wat ze met zichzelf aan moet. In Alone in the Dark kun je beide personages hun perspectieven meemaken, terwijl je je een weg baant door de nachtmerrie van Derceto Manor. THQ Nordic laat weten dat de 'Prologue' van Alone in the Dark nu beschikbaar is. Durf jij de horrorgame uit te proberen?

Check hier onze preview van Alone in the Dark.

Alone in the Dark heeft een releasedatum. De horrortitel is beschikbaar vanaf 25 oktober voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: THQ Nordic Showcase 2023
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Alone in the Dark

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 maart 2024

Ontwikkelaar

Pieces Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord