Trailer: Park Beyond heeft een releasedatum gekregen

Geplaatst: 24 maart 2023 09:30
-

Park Beyond heeft tijdens de Future Games Show een releasedatum gekregen. Daarnaast kregen we nog wat gameplaybeelden te zien tijdens de presentatie.

De pretpark simulatiegame Park Beyond kreeg onlangs tijdens de Future Games Show een definitieve releasedatum. De game werd al in 2021 aangekondigd door ontwikkelaar Limbic Entertainment, die we natuurlijk kennen van de simulatiegame Tropico. In eerste instantie was de planning om de game in 2022 uit te brengen, maar dat is helaas niet gelukt. Nu is er eindelijk een datum bekend waarop we aan de slag kunnen met deze game: 16 juni. Wat vooral uniek is aan deze game, zijn de vele opties die je hebt voor het aankleden van attracties en winkels. De laatste trailer liet zien hoe krankzinnig jij je winkels in Park Beyond kunt maken.

Park Beyond komt uit op 16 juni voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc. Op 9 mei start er een gesloten bèta voor de game op de pc waar jij je nu voor aan kunt melden.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Park Beyond

Ontwikkelaar:

Limbic Entertainment

Uitgever:

Bandai Namco

Release:

16 juni 2023

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord