Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Park Beyond

  • Ontwikkelaar Limbic Entertainment
  • Eerste releasedatum 16 juni 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: Park Beyond heeft een releasedatum gekregen

Park Beyond heeft tijdens de Future Games Show een releasedatum gekregen. Daarnaast kregen we nog wat gameplaybeelden te zien tijdens de presentatie.

De pretpark simulatiegame Park Beyond kreeg onlangs tijdens de Future Games Show een definitieve releasedatum. De game werd al in 2021 aangekondigd door ontwikkelaar Limbic Entertainment, die we natuurlijk kennen van de simulatiegame Tropico. In eerste instantie was de planning om de game in 2022 uit te brengen, maar dat is helaas niet gelukt. Nu is er eindelijk een datum bekend waarop we aan de slag kunnen met deze game: 16 juni. Wat vooral uniek is aan deze game, zijn de vele opties die je hebt voor het aankleden van attracties en winkels. De laatste trailer liet zien hoe krankzinnig jij je winkels in Park Beyond kunt maken.

Park Beyond komt uit op 16 juni voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc. Op 9 mei start er een gesloten bèta voor de game op de pc waar jij je nu voor aan kunt melden.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?