Check hier alle The Game Awards 2023 content

Park Beyond

  • Ontwikkelaar Limbic Entertainment
  • Eerste releasedatum 16 juni 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: Ook de winkels zijn krankzinnig in Park Beyond

Park Beyond draait allemaal om het onmogelijke mogelijk maken. Ook de winkels zijn er daarom krankzinnig.

Tijdens de aankondiging van Park Beyond werd al gauw duidelijk dat dit niet je doorsnee pretparksimulatiegame is. In Park Beyond kun je namelijk je creativiteit de vrije loop laten en de meest krankzinnige attracties bouwen. Middels iets dat ze Impossification noemen, kun je verschillende onderdelen gebruiken om je attracties en je park op de meest gekke manieren uit te breiden. Bandai Namco heeft vandaag een nieuwe trailer van Park Beyond vrijgegeven. In deze trailer zien we dat de Impossification zich niet alleen beperkt tot de attracties. Je kunt namelijk ook de verschillende winkels in Park Beyond zo gek bouwen en aankleden als je wilt. Zo zien we in de trailer een enorme chocoladefontein met marshmallows die in de chocolade vallen, een gigantische kebab die met een vlammenwerper wordt gegaard en een grote taco.

Park Beyond verschijnt dit jaar voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series. Evelien heeft in onze Park Beyond preview al ervaren dat echt niets te gek is in deze game. Wat kun je straks nog meer Impossifyen?

BRON Bandai Namco

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?