Trailer: Ook de winkels zijn krankzinnig in Park Beyond

Geplaatst:

Park Beyond draait allemaal om het onmogelijke mogelijk maken. Ook de winkels zijn er daarom krankzinnig.

Tijdens de aankondiging van Park Beyond werd al gauw duidelijk dat dit niet je doorsnee pretparksimulatiegame is. In Park Beyond kun je namelijk je creativiteit de vrije loop laten en de meest krankzinnige attracties bouwen. Middels iets dat ze Impossification noemen, kun je verschillende onderdelen gebruiken om je attracties en je park op de meest gekke manieren uit te breiden. Bandai Namco heeft vandaag een nieuwe trailer van Park Beyond vrijgegeven. In deze trailer zien we dat de Impossification zich niet alleen beperkt tot de attracties. Je kunt namelijk ook de verschillende winkels in Park Beyond zo gek bouwen en aankleden als je wilt. Zo zien we in de trailer een enorme chocoladefontein met marshmallows die in de chocolade vallen, een gigantische kebab die met een vlammenwerper wordt gegaard en een grote taco.

Park Beyond verschijnt dit jaar voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series. Evelien heeft in onze Park Beyond preview al ervaren dat echt niets te gek is in deze game. Wat kun je straks nog meer Impossifyen?

Bron: Bandai Namco
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Park Beyond

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

16 juni 2023

Ontwikkelaar

Limbic Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord