Super Smash Bros. Ultimate

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 7 december 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Trailer: Persona 5's Joker knokt mee in Super Smash Bros. Ultimate

Terwijl Super Smash Bros. Ultimate nog maar net in de schappen ligt, krijgen we al meer informatie over de aankomende DLC. Persona 5's Joker sluit zich namelijk aan bij de indrukwekkende lijst aan speelbare personages.

De nieuwe Smash bevat, zoals we allemaal inmiddels wel weten, alle personages uit de eerste Smash-games. Echter moet Sakurai ook met wat nieuwe personages komen. Deze personages worden toegevoegd middels betaalde DLC. De eerste DLC bevat vijf speelbare personages en daar is Joker dus een van. Iedere vechter komt gepaard met een eigen stage en muziek.

Super Smash Bros. Ultimate is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?