Gotham Knights

  • Ontwikkelaar WB Games Montreal
  • Eerste releasedatum 21 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Red Hood schittert in nieuwe Gotham Knights trailer

Warner Bros. heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Gotham Knights. In deze nieuwe trailer schittert de held Red Hood in de hoofdrol.

Gotham Knights bestaat uit een team van vier helden en de drie vrienden van Red Hood hebben eerder al een soortgelijke trailer gekregen. Nightwing, Robin en Batgirl hebben stuk voor stuk al de schijnwerpers gepakt en nu is het dan de beurt aan Red Hood. In de trailer zien we zijn vechtkunsten en ook zijn vuurkracht. De DC-versie van roodkapje kan tevens zijn superkracht inzetten waarbij het masker een soort Darth Maul-achtige vormen aanneemt. Je bekijkt de volledige trailer hieronder.

De releasedatum van Gotham Knights staat gepland op 25 oktober voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Hoewel Gotham Knights ook een PlayStation 4 en Xbox One versie zou krijgen, zijn deze tijdens het ontwikkelingsproces komen te vervallen.

BRON Warner Bros.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?