Trailer: Releasedatum Princess Peach: Showtime! onthuld

Geplaatst:

Princess Peach: Showtime! kent een releasedatum. Bekijk hier de nieuwe trailer afkomstig uit de Nintendo Direct showcase!

In Princess Peach: Showtime! spelen we als - je raadt het al - de heldhaftige prinses Peach. Ditmaal hoeft zij niet gered te worden door een loodgieter met overgewicht. Nee, ze is haar eigen heldin en dit uit zich in de gameplay. Princess Peach: Showtime! presenteert de wereld alsof het een theatervoorstelling is. Het moment dat Peach samen met haar legioen aan Toads naar het Sprankeltheater gaat om een voorstelling bij te wonen, gaat het goed mis. Grape en haar Zure Tros verschijnen op het toneel en maken er een treurige bende van. Peach moet samen met Stella - de beschermster van het theater - aan de slag om deze zure pruim een halt toe te roepen. Middels diverse kostuums kan ze veranderen in strijdlustige versies van zichzelf. Laat Kirby het maar niet horen. Ja, via een ander pakkie kan ze veranderen in een zwaardvechtster, detective, en kungfu meester. De nieuwe gameplaybeelden zijn daarom ook divers en actievol te noemen.

Princess Peach: Showtime! is beschikbaar vanaf 22 maart voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo Direct
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Princess Peach: Showtime!

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

22 maart 2024

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord