Trailer: Releasedatum Roboquest vrijgegeven

Geplaatst: 16 oktober 2023 19:35
-

Het duurt niet lang meer, voordat je met de definitieve versie van Roboquest aan de slag kan. Check hier de 1.0 releasedatum van de first-person shooter!

Middels een energieke trailer worden de spelers klaargestoomd voor de volledige lancering van Roboquest. Iedereen begint weer vanaf de start van de game. Ja, je moet opnieuw je items en upgrades verdienen, want het gehele arsenaal is op de schop gegaan. Veel nieuwe namen ga je tegenkomen en de 1.0 kent ook flink wat nieuwe content. Zo zijn er nieuwe levels, een nieuwe class, nieuwe wapens en nog veel meer. De volledige versie van Roboquest kent nu ook uitgewerkte cutscenes en een einde - oftewel een serieuze eindbaas om het tegen op te nemen. Daarnaast mag je een berg aan QoL-updates verwachten, zoals achievements, een gadget rework, betere performance en nog veel meer.

Check hier onze preview van Roboquest. De indiegame kwam voor in onze top 10 gamescom indiegames om in de gaten te houden.

Roboquest is nog een paar weekjes beschikbaar in Early Access. De first-person shooter verschijnt op 7 november voor de pc en Xbox Series X|S. Roboquest is beschikbaar via Game Pass.

Bron: RyseUp
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Roboquest

Ontwikkelaar:

RyseUp Studios

Uitgever:

Starbreeze Studios

Release:

20 augustus 2020

Pc, Xbox One, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord