Riders Republic

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Sport , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Riders Republic bèta vanaf nu toegankelijk

De bèta van Riders Republic is nu beschikbaar. Dit werd onthuld tijdens gamescom.

Als je na het lezen van Rudy's preview van Riders Republic ook zo'n zin hebt in de sportgame, dan heb je nu geluk. Sinds gisteren is de open bėta van de game namelijk live gegaan. Tijdens gamescom's Opening Night Live zagen we in een twee minuten durende trailer wat ons daarin allemaal te wachten staat. Zo zien we verschillende vormen van extreme sporten, zoals skiën, snowboarden, mountainbiken en zelfs wingsuit vliegen. Wanneer je aan de bėta mee wilt doen, moet je echter wel snel zijn. De bėta van Riders Republic is namelijk nog maar tot 28 augustus beschikbaar,

Riders Republic verschijnt 28 oktober pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X. De bėta is vanaf nu beschikbaar.

BRON Opening Night Live

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?