Trailer: Riemen vast voor de DiRT 5 launch trailer

Geplaatst: 30 oktober 2020 15:27
Aangepast: 30 oktober 2020 15:36
-

Maak je riem vast en gooi die remmen los voor de launch trailer van DiRT 5. Met de releasedatum in zich heeft Codemasters de trailer vrijgegeven.

Ongetwijfeld zal het voor menig raceliefhebber gaan kriebelen na het zien van de trailer. Off-road racen op de next-gen console is binnenkort een feit en de beelden van de launch trailer beloven veel goeds. Afgelopen maand werden we al getrakteerd op next-gen beelden van de racegame, maar over een korte tijd kunnen we het zelf ervaren. Nadat de releasedatum van DiRT 5 wederom werd verplaatst is het nu toch bijna zover en kunnen we met piepende bandjes de bochten door. Nou ja, figuurlijk gesproken dan.

DiRT 5 verschijnt op 6 november voor pc en Xbox One, gevolgd door een next-gen release op de Xbox Series op 10 november en op 12 november voor de PlayStation 5.

Bron: Codemasters
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DiRT 5

Ontwikkelaar:

Codemasters

Uitgever:

Codemasters

Release:

6 november 2020

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord