Trailer: Seizoen 11 van The Division 2 is van start gegaan

Geplaatst:

Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat seizoen 11 van The Division 2 was uitgesteld, maar de problemen zijn nu opgelost. Met een nieuwe trailer kom je direct in de sfeer van Reign of Fire.

Reign of Fire is de naam van het elfde seizoen van The Division 2 en dat brengt weer allerlei veranderingen naar de game. Met de Season Pass en de gratis sleutels kun je nieuwe beloningen en outfits vrijspelen. Het nieuwe seizoen brengt in totaal vijf nieuwe doelwitten naar The Division 2. Nog niet alle doelwitten zijn beschikbaar. Chunks en Bantam zijn al onderdeel van het nieuwe seizoen, maar voor Cursed en Auntie moet je wachten tot maart en april. Wanneer je iedereen hebt uitgeschakeld krijg je toegang tot Zachary Beattie.

Ook de Leagues en Global Events worden geleidelijk uitgebracht. Met de Leagues kun je nieuwe rangen en beloningen verdienen. Het gaat dan om de Chunks League, Bantam League, Cursed League en de Auntie League. De laatste wordt in april toegevoegd. De vier globale evenementen moeten nieuwe uitdagingen aan The Division 2 toevoegen. Polarity Switch en Reanimated zijn de eerste twee evenementen. Hollywood en Golden Bullet komen in april naar de game.

Seizoen 11 van The Division 2 is nu te spelen. The Division 2 is beschikbaar voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's The Division 2

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

15 maart 2019

Ontwikkelaar

Massive Entertainment

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord