Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Mario Kart 8 Deluxe - Circuit-uitbreidingspas

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 18 februari 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Trailer: Set 2 uitbreidingspas Mario Kart 8 Deluxe onthuld

De tweede set van de Mario Kart 8 Deluxe uitbreidingspas is onthuld. Deze set brengt 8 extra circuits naar de game, waaronder een geheel nieuwe.

Tijdens de Nintendo Direct van februari dit jaar werd de Mario Kart 8 Deluxe uitbreidingspas onthuld. Tijdens deze aankondiging werd aangegeven dat er 48 nieuwe circuits naar Mario Kart 8 Deluxe komen, die in zes rondes worden vrijgegeven. In maart van dit jaar kwam de eerste ronde van de Mario Kart 8 Deluxe uitbreidingspas uit. Nu we al een tijdje op deze nieuwe circuits hebben kunnen racen, is het tijd voor de tweede set. Middels en nieuwe trailer onthult Nintendo dat we volgende week op acht nieuwe circuits kunnen racen. Hier zitten oude bekende circuits bij, zoals de Wildwestwoestijn uit Mario Kart 64, Mario's Circuit 3 uit Super Mario Kart, Paddestoelengrot uit Mario Kart Wii, Sydney-Sprint uit Mario Kart Tour, Waluigi's Flipperkast uit Mario Kart DS, Sneeuwland uit Mario Kart Super Circuit en New York Drive uit Mario Kart Tour. Tot slot komt ook de geheel nieuwe Stracciatellastraat als circuit naar de game. Dit circuit is gebaseerd op verschillende toetjes.

De tweede set circuits van de Mario Kart 8 Deluxe uitbreidingspas is vanaf 4 augustus beschikbaar.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?