Trailer: Sniper Elite 5 Invasion Mode geïntroduceerd

Geplaatst:

Het is nog geen maand geleden dat Sniper Elite 5 werd aangekondigd en weer ligt er een trailer voor ons klaar. Deze keer wordt de Invasion Mode geïntroduceerd.

Het is 1944 en de Duitsers hebben Normandië veranderd in een modderpoel met uitgebrande dorpjes. De nieuwe cinematische trailer laat een van de bolwerken van de Nazi's zien en hoe Karl Fairburne met gemak dit bolwerk weet binnen te sluipen. Misschien een beetje te gemakkelijk, want hij is niet de enige sluipschutter die aanwezig is. Het is dan ook een korte blik op de nieuwe Invasion Mode. Wanneer dit geactiveerd is zijn er twee spelers aanwezig op de map, waarbij eentje de Duitsers helpt en de andere sluipschutter moet zien uit te schakelen. Dit maakt het een stuk moeilijker voor de andere speler om de belangrijke Duitse officieren een kogel door het hoofd te schieten.

Sniper Elite 5 verschijnt in 2022 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. En is direct beschikbaar op Game Pass.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sniper Elite 5

Series

Sniper Elite

Uitgever

Rebellion

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

26 mei 2022

Ontwikkelaar

Rebellion Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord