Sniper Elite 5

  • Ontwikkelaar Rebellion Software
  • Eerste releasedatum 26 mei 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Stealth , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Sniper Elite 5 Invasion Mode geïntroduceerd

Het is nog geen maand geleden dat Sniper Elite 5 werd aangekondigd en weer ligt er een trailer voor ons klaar. Deze keer wordt de Invasion Mode geïntroduceerd.

Het is 1944 en de Duitsers hebben Normandië veranderd in een modderpoel met uitgebrande dorpjes. De nieuwe cinematische trailer laat een van de bolwerken van de Nazi's zien en hoe Karl Fairburne met gemak dit bolwerk weet binnen te sluipen. Misschien een beetje te gemakkelijk, want hij is niet de enige sluipschutter die aanwezig is. Het is dan ook een korte blik op de nieuwe Invasion Mode. Wanneer dit geactiveerd is zijn er twee spelers aanwezig op de map, waarbij eentje de Duitsers helpt en de andere sluipschutter moet zien uit te schakelen. Dit maakt het een stuk moeilijker voor de andere speler om de belangrijke Duitse officieren een kogel door het hoofd te schieten.

Sniper Elite 5 verschijnt in 2022 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. En is direct beschikbaar op Game Pass.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?