Trailer: Sonic Frontiers trailer vol gevechten en upgrades

Geplaatst:

Rennen is niet het enige wat Sonic doet in Sonic Frontiers. In de nieuwe trailer krijgen we een blik op het nieuwe upgradesysteem en hoe Sonic met de vijanden omgaat.

De Sonic Frontiers trailer tijdens TGS toonde de verschillende vijanden en hun abilities. Hoogstens tijd dus dat we te zien krijgen wat Sonic allemaal kan. Voor het eerste in de Sonic franchise heeft Sonic een eigen skill-tree. Om de verschillende vaardigheden vrij te spelen moet je Skill Pieces verzamelen. Dit doe je door vijanden een kopje kleiner te maken. Stomp, Homing Attack en Drop Dash zijn abilities waar Sonic direct mee aan de slag kan. Dit is echter niet genoeg voor de grotere vijanden. Sonic moet dus sterker worden, maar de vijanden levelen met Sonic mee. Hierdoor bieden de vele combinaties van aanvallen een uitkomst. Druk dus lekker op allerlei verschillende knoppen en gebruik Phantom Dash voor extra schade. Als je jezelf al wil voorbereiden op de gevechten dan kun je alle aanvallen in de trailer bestuderen.

In onze gamescom preview van Sonic Frontiers kun je lezen of de interesse al is gewekt. Of misschien is het vernieuwde gevechtssysteem precies wat de game nodig heeft voor succes.

Sonic Frontiers verschijnt op 8 november 2022 voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sonic Frontiers

Series

Sonic

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

8 november 2022

Ontwikkelaar

Sonic Team

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord