Sonic Frontiers

  • Ontwikkelaar Sonic Team
  • Eerste releasedatum 8 november 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe Sonic Frontiers trailer getoond tijdens TGS

SEGA is going fast met de Sonic Frontiers trailers de laatste tijd. Vandaag is er ter gelegenheid van de Tokyo Game Show een nieuwe Sonic Frontiers trailer uitgebracht.

We zijn nog maar net bekomen van nieuwe informatie over Sonic Frontiers en de volgende trailer wordt ons alweer voorgeschoteld. Inmiddels hebben we al veel gameplaybeelden gezien van Sonic Frontiers, maar vandaag zijn er weer nieuwe beelden getoond. De gameplaybeelden laten ons een aantal nieuwe vijanden met hun abilities zien. Ook zien we aan het einde van de trailer dat onze blauwe snelheidsduivel verandert in Super Sonic. SEGA maakt met de trailer ook bekend dat mensen die de game pre-orderen een adventurer's treasure box ontvangen waarin skill points, blue seeds of defense en red seeds of power te vinden zijn.

De releasedatum van Sonic Frontiers is vastgesteld op 8 november 2022 voor de Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON SEGA

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?