Trailer: Alle nieuwe info van Sonic Frontiers in drie minuten

Geplaatst:

Heb je al het recentelijke nieuws rondom Sonic Frontiers gemist en wil je snel bijgepraat worden? Dan ben je met de nieuwste overviewtrailer van Sonic Frontiers op de juiste plek.

De laatste weken waren flink gevuld met nieuws over het nieuwste avontuur van de blauwe egel - van de releasedatum van Sonic Frontiers tot hands-on-sessies. Middels een nieuwe overviewtrailer praat SEGA je in drie minuten bij over deze gloednieuwe game met het snelste zoogdier op aarde. Daarin leer je meer over de mysterieuze Starfall Islands, de platformuitdagingen die Sonic er aangaat en de vijanden die zijn pad kruisen. Ook de Cyber Space-portalen en de bijbehorende levels passeren de revue.

Om in het thema van Sonics snelheid te blijven, word je volledig bijgepraat in slechts drie minuten middels de onderstaande video.

Wil je meer zien van Sonics nieuwste avontuur? Bekijk dan zeker onze videopreview van Sonic Frontiers voor meer informatie. Lees je liever? Dan kun je bij Rudy's geschreven preview van Sonic Frontiers terecht.

Bron: Sonic the Hedgehog
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sonic Frontiers

Series

Sonic

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

8 november 2022

Ontwikkelaar

Sonic Team

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord