Trailer: Speel als de Medic in Remnant 2

-

Ik denk dat het geen controversiële statement is, wanneer ik verkondig dat we allemaal onze ambulancebroeders waarderen. In Remnant 2 kun je je ook bezig houden met medische zaken, middels de Medic Archetype.

De Medic is een meester in geneeskunde. De dokter geneest niet alleen sneller, maar ook efficiënter. Zo kan de Medic bijvoorbeeld meerdere teamgenoten tegelijkertijd ondersteunen. Met zijn vaardigheden is hij constant bezig om het team te genezen en te verdedigen. Hij biedt schilden en health voor degene in nood. Zijn ultieme vaardigheid - genaamd Redemption - doet alle crewleden weer herleven en lapt ze op voor de strijd. Ieder team doet er wijs aan om een ervaren Medic te werven.

Check hier de Challenger in Remnant 2. Er zijn nog meer Archetypes te vinden in de actiegame, zoals de Gunslinger en de Handler.

Remnant 2 kent een releasedatum. De actie/RPG verschijnt op 25 juli voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Gunfire Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Remnant 2

Ontwikkelaar:

Gunfire Games

Uitgever:

Gearbox Publishing

Release:

25 juli 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord