Trailer: Speel als schurk met de Far Cry 6 Season Pass

Geplaatst: 12 juni 2021 22:05
Aangepast: 12 juni 2021 22:05
-

Tijdens Ubisoft Forward hebben we meerdere trailers gezien van Far Cry 6. We hebben namelijk ook gezien dat je als schurk kunt spelen met de Season Pass.

Een van de hoogtepunten van Ubisoft Forward vandaag was Far Cry 6. We kregen namelijk een nieuwe trailer van Far Cry 6 te zien, waarin we de schurk Antón Castillo leerden kennen. Er werd echter ook een trailer getoond van de Season Pass voor Far Cry 6 en daarin zien we meer schurken. Met de Season Pass kun je namelijk de rol aannemen van de schurken van voorgaande Far Cry-games. Zo zien we onder andere de meest bekende Far Cry-schurk Vaas Montenegro uit Far Cry 3 voorbijkomen. Wie wil er nou niet in zijn huid kruipen? Daarnaast kun je ook spelen als Pagan Min en Joseph Seed.

De Far Cry 6 Season Pass heeft nog geen exacte releasedatum.

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Far Cry 6

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

7 oktober 2021

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord