Spellbreak

  • Eerste releasedatum 3 september 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Battle Royale
  • Gameliner score

Trailer: Spellbreak krijgt cross-progression

Proletariat heeft vandaag een nieuwe trailer gedeeld. Hierin is aangekondigd dat Spellbreak cross-progression krijgt.

Vorige maand is de nieuwe game Spellbreak aangekondigd. Wat deze Battle Royale-game zo bijzonder maakt, is dat er gebruik wordt gemaakt van magische krachten in een fantasierijke setting. Proletariat had al eerder bekendgemaakt dat Spellbreak gratis te spelen is bij de lancering. Vandaag kondigde Proletariat aan dat de game cross-progression krijgt. Hiermee kun je jouw progressie behouden ongeacht of je op de pc, PlayStation 4, Xbox One of Nintendo Switch speelt.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt voor Spellbreak. Cross-progression is beschikbaar wanneer Spellbreak wordt gelanceerd.

BRON Spellbreak

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?