Trailer: Starfield heeft een nieuwe releasedatum

Geplaatst:

Het is één van de meest geanticipeerde games van dit jaar en het heeft een nieuwe releasedatum in ontvangst mogen nemen. Check hier snel wanneer jij aan de slag kan gaan met Starfield!

De nieuwe RPG van Bethesda laat al een tijdje op zich wachten. De nieuwe trailer toont wat sfeerbeelden en daarna krijgen we al snel de releasedatum te zien. Topman Todd Howard laat nog even van zich horen. Hij vertelt dat het team heel veel moeite gestoken heeft in deze bizar grote game. Hij bedankt de fans voor de steun en het geduld. Ja, want de fans hebben flink lang mogen wachten op deze titel. Starfield had oorspronkelijk in november 2022 moeten uitkomen, maar werd uitgesteld. De Starfield showcase heeft ook een eigen datum ontvangen. Op 11 juni kunnen we ervoor gaan zitten, want dan vindt de Starfield Direct plaats.

Check hier gameplay van Starfield.

Starfield is beschikbaar vanaf 6 september voor de pc en Xbox Series X|S.

Bron: Bethesda
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Starfield

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

6 september 2023

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord