Trailer: Street Fighter 6 aangekondigd

Geplaatst:

De Capcom countdown is ten einde en één van hun grootste series maakt een comeback. Street Fighter 6 is namelijk aangekondigd!

De teaser trailer toont ons het paradepaardje van Street Fighter, de imponerende Ryu. De trailer zit vol met ingevette spieren, stomend zweet en sandalen. Ryu lijkt het op te nemen tegen Luke, wie duidelijk zin heeft om een potje te matten. De teaser trailer laat helaas weinig informatie los. Zo weten we niet wanneer de game verwacht wordt en voor welke platformen de vechtgame verschijnt. Aankomende zomer gaat Capcom meer vertellen over Street Fighter 6. Bekijk hier de laatste cross-over van Capcom, waarbij ze de werelden van Street Fighter en Monster Hunter Rise deden mixen.

Street Fighter 6 is dus officieel aangekondigd en in ontwikkeling bij Capcom. Heb jij wensen voor het aankomende deel?

Bron: Capcom
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Street Fighter 6

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 juni 2023

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord