Street Fighter 6

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Trailer: Street Fighter 6 aangekondigd

De Capcom countdown is ten einde en één van hun grootste series maakt een comeback. Street Fighter 6 is namelijk aangekondigd!

De teaser trailer toont ons het paradepaardje van Street Fighter, de imponerende Ryu. De trailer zit vol met ingevette spieren, stomend zweet en sandalen. Ryu lijkt het op te nemen tegen Luke, wie duidelijk zin heeft om een potje te matten. De teaser trailer laat helaas weinig informatie los. Zo weten we niet wanneer de game verwacht wordt en voor welke platformen de vechtgame verschijnt. Aankomende zomer gaat Capcom meer vertellen over Street Fighter 6. Bekijk hier de laatste cross-over van Capcom, waarbij ze de werelden van Street Fighter en Monster Hunter Rise deden mixen.

Street Fighter 6 is dus officieel aangekondigd en in ontwikkeling bij Capcom. Heb jij wensen voor het aankomende deel?

BRON Capcom

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?