Super Smash Bros. Ultimate

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 7 december 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Trailer: Super Smash Bros. Ultimate voegt Sephiroth toe

Tijdens The Game Awards 2020 is de volgende speelbare character vrijgegeven voor Super Smash Bros. Ultimate. Het gaat om niemand anders dan Sephiroth.

Sephiroth is de derde personage die wordt toegevoegd aan de tweede Fighter's Pass. Hij staat bekend als de eindbaas van Final Fantasy VII en komt ook voor als slechterik in andere universums waaronder Kingdom Hearts. In de trailer wordt Cloud Strife, hoofdpersonage van Final Fantasy VII, ook niet vrolijk van de aankomst van zijn tegenstander.

Super Smash Bros. Ultimate is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch. Sephiroth wordt deze maand toegevoegd aan de game.

BRON The Game Awards

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?