Trailer: The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me krijgt story trailer

Geplaatst:

The Dark Pictures Anthology heeft vandaag een story trailer gekregen. Hierin krijgen we meer details te zien over het verhaal van de game.

Het is een lange tijd stil geweest rondom de laatste game in de Dark Pictures Anthology. Sinds de aankondiging hebben we niet veel meer over de game gehoord, tot vandaag. De Dark Pictures Anthology games hebben al een hoop thema's gehad: spookachtig schip, spookachtig dorp en spookachtige grot. Nu is het tijd voor het spookhotel.
Een documentaireploeg krijgt een telefoontje van een mysterieuze en teruggetrokken rijke man die hen uitnodigt in een replica van het hotel dat H.H. Holmes bouwde en dat hij vermoedelijk gebruikte om zijn slachtoffers te doden. Alles lijkt goed te gaan totdat blijkt dat het hotel een serie valstrikken is, die de documentaire crew isoleert en onderwerpt aan wat Saw-achtige apparaten lijken te zijn.

The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me staat op de planning voor de herfst van 2022.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

18 november 2022

Ontwikkelaar

Supermassive Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord