The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me

  • Ontwikkelaar Supermassive Games
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror , Interactieve Film
  • Gameliner score -

Trailer: The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me krijgt story trailer

The Dark Pictures Anthology heeft vandaag een story trailer gekregen. Hierin krijgen we meer details te zien over het verhaal van de game.

Het is een lange tijd stil geweest rondom de laatste game in de Dark Pictures Anthology. Sinds de aankondiging hebben we niet veel meer over de game gehoord, tot vandaag. De Dark Pictures Anthology games hebben al een hoop thema's gehad: spookachtig schip, spookachtig dorp en spookachtige grot. Nu is het tijd voor het spookhotel.
Een documentaireploeg krijgt een telefoontje van een mysterieuze en teruggetrokken rijke man die hen uitnodigt in een replica van het hotel dat H.H. Holmes bouwde en dat hij vermoedelijk gebruikte om zijn slachtoffers te doden. Alles lijkt goed te gaan totdat blijkt dat het hotel een serie valstrikken is, die de documentaire crew isoleert en onderwerpt aan wat Saw-achtige apparaten lijken te zijn.

The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me staat op de planning voor de herfst van 2022.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?