Trailer: The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me onthuld

Geplaatst: 29 oktober 2021 15:40

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me is officieel onthuld door Bandai Namco. Een nieuwe trailer toont ons de afsluiter van season one.

Ja, als je de meest recente The Dark Pictures Anthology-game hebt uitgespeeld, dan weet je dat deze titel eraan zat te komen. Nu heeft Bandai Namco de game officieel uit de doeken gedaan. The Devil in Me vertelt het verhaal van een gestoorde moordenaar, die zijn werk als kunst beschouwt. Je kunt het vergelijken met Sander Cohen uit BioShock gemixt met de zieke spelletjes uit de Saw-serie. Het is aan de speler om ervoor te zorgen dat de slachtoffers de gruwelijke opdrachten overleven. Of juist niet, maar dat is aan jou de keuze. The Devil in Me is het laatste deel in het eerste seizoen van The Dark Pictures Anthology. Bekijk hier onze review van The Dark Pictures Anthology: House of Ashes.

Als The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me dezelfde planning aanhoudt als de vorige titels, dan kunnen we deze horrorgame volgend jaar verwachten voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Bandai Namco
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

18 november 2022

Ontwikkelaar

Supermassive Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord