The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me

  • Ontwikkelaar Supermassive Games
  • Eerste releasedatum 18 november 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror , Interactieve Film
  • Gameliner score

Trailer: The Dark Pictures: The Devil in Me komt in november

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me heeft tijdens gamescom een releasedatum gekregen. De game komt uit in november.

Bandai Namco bevestigde tijdens het evenement dat hun nieuwe game op 18 november uitkomt. Deze game wordt het laatste deel van het seizoen en volgt een groep filmmakers die moeite hebben met het hoog houden van de kijkcijfers. Ze worden door een anoniem persoon uitgenodigd die een H.H. Holmes moordkasteel voor ze heeft gebouwd. Hopend de kijkcijfers op deze manier weer op te krikken, komen ze terecht in het moordlustige hotel. In juli kregen we de eerste story trailer te zien voor The Devil in Me.

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me komt uit op 18 november voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?