Trailer: Tiny Tina's Wonderlands trailer toont gameplay

Geplaatst: 28 februari 2022 17:40

Uitgever 2K en ontwikkelaar Gearbox Software hebben een 24 minuten lange gameplay trailer vrijgegeven voor Tiny Tina's Wonderlands. Die is nu te bekijken op YouTube.

In de trailer zie je hoe twee Fatemakers samenwerken in de bergen van de optionele Mount Craw omgeving. We krijgen te zien hoe co-op combat eruit gaat zien in de game en krijgen een voorproefje van een aantal bosses. Begin februari kregen we al een trailer te zien met een aantal nieuwe klassen die we in Tiny Tina's Wonderlands tegen gaan komen. Als je alvast een blik wil werpen op wat co-op actie en wat meer gameplay van de louter shooter die in maart uitkomt, dan kun je alvast 24 minuten genieten van de trailer hieronder.

Tiny Tina's Wonderlands is vanaf 25 maart 2022 beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tiny Tina's Wonderlands

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 maart 2022

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord