The Last of Us Part 1

  • Ontwikkelaar Naughty Dog
  • Eerste releasedatum 2 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen , Horror , Survival
  • Gameliner score

Trailer: Trailer toont veranderingen van The Last of Us Part I remake

Naughty Dog heeft een nieuwe trailer uitgebracht waarin ze de veranderingen van The Last of Us Part 1 in de remake bespreken. De video gaat met name over de aanpassingen in de graphics.

The Last of Us Part 1 Remake werd officieel onthuld tijdens het Summer Game Fest. De game wordt een verbeterde versie van het origineel uit 2013. In een uitgebreide trailer vertellen verschillende Naughty Dog-medewerkers over de grafische aanpassingen van de The Last of Us-remake. Zo zijn de modellen en omgevingen gedetailleerder en zijn de emoties van de personages beter op het gezicht te zien. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

The Last of Us Part 1 Remake komt 2 september uit voor de PlayStation 5. De game komt ook uit voor de pc, maar de releasedatum daarvan is helaas nog niet bekend. Lees hier onze review van de originele The Last of Us.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?