Trailer: Trailer toont veranderingen van The Last of Us Part I remake

Geplaatst: 22 juli 2022 14:14

Naughty Dog heeft een nieuwe trailer uitgebracht waarin ze de veranderingen van The Last of Us Part 1 in de remake bespreken. De video gaat met name over de aanpassingen in de graphics.

The Last of Us Part 1 Remake werd officieel onthuld tijdens het Summer Game Fest. De game wordt een verbeterde versie van het origineel uit 2013. In een uitgebreide trailer vertellen verschillende Naughty Dog-medewerkers over de grafische aanpassingen van de The Last of Us-remake. Zo zijn de modellen en omgevingen gedetailleerder en zijn de emoties van de personages beter op het gezicht te zien. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

The Last of Us Part 1 Remake komt 2 september uit voor de PlayStation 5. De game komt ook uit voor de pc, maar de releasedatum daarvan is helaas nog niet bekend. Lees hier onze review van de originele The Last of Us.

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last of Us Part 1

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasedatum

2 september 2022

Ontwikkelaar

Naughty Dog

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord