Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 16 november 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Trailers tonen Pokémon Let's Go en een speciale Switch bundel

Nintendo heeft in de late uurtjes flink wat Pokémon nieuws naar buiten gebracht. Zo zien we flink wat nieuwe beelden van Pokémon: Let's Go Pikachu en Let's Go Eevee, maar ook een speciale Nintendo Switch-bundel!

Het zijn twee games waar velen van ons op zitten te wachten. De aankomende Pokémon: Let's Go Pikachu en Let's Go Eevee nemen ons mee op een welbekend Pokémon-avontuur, maar dan helemaal anno 2018. De graphics overvloeien van de cuteness en daar komt nu ook nog eens een splinternieuwe editie van de Switch bij gepaard. De nieuwe Let's Go-games bevatten veel van de GameBoy-classic; Pokémon Yellow. Er is namelijk altijd een Pokémon die achter je aan loopt en je bevindt je op hetzelfde continent.

Pokémon Let's Go staat gepland voor een release op 16 november 2018. De speciale Switch-bundel moet gelijktijdig verschijnen.

BRON Nintendo

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?