Trailer: Trailers tonen Pokémon Let's Go en een speciale Switch bundel

Geplaatst: 11 september 2018 10:15
Aangepast: 11 september 2018 12:09

Nintendo heeft in de late uurtjes flink wat Pokémon nieuws naar buiten gebracht. Zo zien we flink wat nieuwe beelden van Pokémon: Let's Go Pikachu en Let's Go Eevee, maar ook een speciale Nintendo Switch-bundel!

Het zijn twee games waar velen van ons op zitten te wachten. De aankomende Pokémon: Let's Go Pikachu en Let's Go Eevee nemen ons mee op een welbekend Pokémon-avontuur, maar dan helemaal anno 2018. De graphics overvloeien van de cuteness en daar komt nu ook nog eens een splinternieuwe editie van de Switch bij gepaard. De nieuwe Let's Go-games bevatten veel van de GameBoy-classic; Pokémon Yellow. Er is namelijk altijd een Pokémon die achter je aan loopt en je bevindt je op hetzelfde continent.

Pokémon Let's Go staat gepland voor een release op 16 november 2018. De speciale Switch-bundel moet gelijktijdig verschijnen.

Bron: Nintendo
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

16 november 2018

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord