Trailer: Ubisoft toont The Division 2: Descent Mode

Geplaatst:

Seizoen 11 van The Division 2 is nog maar net van start gegaan of we kunnen ons al weer opmaken voor nieuwe content. Ubisoft doet The Division 2: Descent Mode uit de doeken.

The Division 2: Descent Mode is gratis voor alle spelers van de third-person shooter. Het is een nieuwe gamemodus, waarin spelers met een schone lei beginnen. Het bevat willekeurige progressiesystemen, waardoor spelers te allen tijde het gevoel hebben dat ze stappen maken. Descent Mode is zowel in co-op als in je eentje te spelen. Het heeft qua narratief ook iets te bieden - het speelt zich namelijk af in een simulatie. Spelers gaan meer leren over de Black Tusk, Hunters, de Division-tech en Ortiz Robotics. De secretaris van Homeland Security Calvin McManus belooft een prominente rol te spelen in deze gamemodus. Natuurlijk moet Ubisoft ook even laten merken dat ze Sam Fisher niet vergeten zijn.

Check hier onze review van The Division 2: Warlords of New York.

The Division 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. The Division 2: Descent Mode wordt beschikbaar gemaakt wanneer Year 5 Broken Wing lanceert.

Bron: Ubisoft
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's The Division 2

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

15 maart 2019

Ontwikkelaar

Massive Entertainment

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord