Valheim

  • Ontwikkelaar Iron Gate AB
  • Eerste releasedatum 2 februari 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Indie , Survival
  • Gameliner score -

Trailer: Valheim Hearth and Home releasedatum onthuld

De releasedatum van de Valheim-update Hearth & Home is onthuld. Dat is gebeurd tijdens gamescom: Opening Night Live.

Valheim kwam eerder dit jaar uit in early access en werd zeer populair. In de open-world survivalgame moet je als Viking zien te overleven in de wereld van Valheim. De Hearth & Home-update stond al even op de planning, maar nu hebben de fans een officiële releasedatum om naar uit te kijken. Met een korte animatie video onthuld ontwikkelaar Iron Gate de datum waarop de grote update voor Valheim uitkomt. Deze trailer is hieronder te bekijken.

De Hearth & Home-update komt 16 september uit. Valheim is nu beschikbaar in early access op Steam.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?