Valheim

  • Ontwikkelaar Iron Gate AB
  • Eerste releasedatum 2 februari 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Indie , Survival
  • Gameliner score -

Trailer: Valheim-update Mistland is officieel uitgekomen

Valheim: Mistland, een grote update van de Viking-survivalgame, is officieel uitgekomen. Het nieuws werd aangekondigd met een trailer.

Valheim kwam vorig jaar uit op Steam. De game werd zeer goed ontvangen ook binnen onze redactie. Zo was Anita zeer positief over de game in haar Valheim preview. Na de Valheim Hearth & Home-update vorig jaar is nu de Mistland-update verschenen. Deze update opent de Mistlands. Dit is een totaal nieuwe omgeving voor spelers om te verkennen, compleet met monsters en bosses. De trailer is hieronder te bekijken. Pas op, daar zijn wel spoilers in te zien. Dus mocht je er blind in willen gaan, kijk deze trailer dan niet.

Valheim is nu beschikbaar op pc, Xbox One en Xbox Series.

BRON Iron Gate

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?