Check hier alle The Triple-i Initiative content

Trailer: Valheim-update Mistland is officieel uitgekomen

Geplaatst: 23 november 2022 14:10

Valheim: Mistland, een grote update van de Viking-survivalgame, is officieel uitgekomen. Het nieuws werd aangekondigd met een trailer.

Valheim kwam vorig jaar uit op Steam. De game werd zeer goed ontvangen ook binnen onze redactie. Zo was Anita zeer positief over de game in haar Valheim preview. Na de Valheim Hearth & Home-update vorig jaar is nu de Mistland-update verschenen. Deze update opent de Mistlands. Dit is een totaal nieuwe omgeving voor spelers om te verkennen, compleet met monsters en bosses. De trailer is hieronder te bekijken. Pas op, daar zijn wel spoilers in te zien. Dus mocht je er blind in willen gaan, kijk deze trailer dan niet.

Valheim is nu beschikbaar op pc, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Iron Gate

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Valheim

Series

-

Uitgever

Coffee Stain Publishing

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

2 februari 2021

Ontwikkelaar

Iron Gate AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord