No Man's Sky

  • Ontwikkelaar Hello Games
  • Eerste releasedatum 10 augustus 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , VR
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Verken de wereld van No Man's Sky op Nintendo Switch

Er zijn al heel wat avonturen beleefd in No Man's Sky en dit jaar komt de ruimte letterlijk in je handen te liggen. No Man's Sky komt namelijk naar de Nintendo Switch.

Tijdens Nintendo Direct werd er een trailer getoond van No Man's Sky, waarin bekend werd gemaakt dat de avonturen game naar de Nintendo Switch komt. Dat betekent dat je de vele planeten en wezens kan ontdekken waar je ook bent. De game komt compleet met alle updates die de afgelopen vijf jaar zijn gedaan. Daarnaast is ook alle content beschikbaar in de Switch editie van de game.

No Man's Sky is deze zomer beschikbaar op Nintendo Switch.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?