Trailer: Verken Derceto Manor in Alone in the Dark

Geplaatst:
Aangepast: 29 februari 2024 15:36

De releasedatum van Alone in the Dark is in zicht, maar er valt nog wat meer te leren over de game. In een nieuwe trailer toont THQ Nordic ons de bewoners van de Derceto Manor, die jij straks mag verkennen in Alone in the Dark.

In het begin van de trailer is David Harbour aan het woord. Hij speelt Edward en heeft het vooral over het grote verschil tussen games en film. Hij vindt games waarin je zelf het avontuur bepaald en je keuzes invloed hebben op het personage, het verhaal en het einde namelijk bijzonder. Alone in the Dark gaat over een herenhuis waar het nogal spookt. In de trailer komen dan ook alle bewoners van dit herenhuis voorbij en horen we meer van de stemacteuren. Aan het begin van de game moet je namelijk kiezen uit Edward of Emily en dat bepaalt gedeeltelijk de route die je aflegt en hoe de bewoners op jou reageren. Dat is dan ook wat we zien gebeuren in de onderstaande trailer. Onlangs toonde THQ Nordic nog de Deluxe Edition van Alone in the Dark.

Alone in the Dark verschijnt op 20 maart voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Alone in the Dark

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 maart 2024

Ontwikkelaar

Pieces Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord