Trailer: Verken een nieuw eiland in Apex Legends

Geplaatst:

Respawn Entertainment heeft een nieuwe trailer gedeeld van Apex Legends. De trailer betreft het aankomende evenement Dark Depths.

Het elfde seizoen van Apex Legends staat in het teken van tropisch. De trailer van Apex Legends: Escape toonde een eilandmap, waarbij ook de nieuwste Apex Legend Ash is geintroduceerd. Het aankomende evenement, Dark Depths, sluit daar weer goed op aan. De nieuwe arenamap, Habitat, is een klein eiland dat zich bevindt in de archipel New Antilla. Op het eiland bevinden zich diverse rotsblokken, loopgraven, grotten en een megawaterval. Hierdoor zijn er genoeg mogelijkheden om je te verstoppen, maar ook om verrassende aanvallen te verrichten. Het evenement duurt drie weken lang, waarbij je iedere week andere beloningen kunt verkrijgen. Hieronder vallen skins, punten voor je battle pass en Apex Packs. Daarnaast voegt Dark Depths veertig nieuwe items toe aan de game, waaronder legendarische skins voor Fuse, Lifeline, Horizon en Ash.

Het evenement Dark Depths begint op 11 januari en eindigt op 1 februari. Apex Legends is speelbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Bron: Apex Legends
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord