Trailer: Vitiligo nu beschikbaar in De Sims 4

Geplaatst:

Het is vanaf nu mogelijk om je Sims Vitiligo te geven in De Sims 4. Dat heeft EA onlangs aangekondigd met een trailer in samenwerking met model Winnie Harlow.

De Sims-team is de afgelopen jaren druk bezig geweest om de game inclusiever te maken. Zo kreeg De Sims 4 een pronoun-update in 2022, waarmee je de voornaamwoorden van je Sims kan bepalen. Nu is het met een gratis update mogelijk om je Sims Vitiligo pigmentvlekken te geven in de skin details menu. In de trailer toont model en beauty-ondernemer Winnie Harlow de Vitiligo-opties en haar Sims 4 droomhuis. Spelers kunnen zelf bepalen waar ze de pigmentvlekken willen hebben. Je kan kiezen uit het gezicht, bovenlichaam, onderlichaam, armen, benen of natuurlijk overal. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

De Sims 4 en de Vitiligo-update zijn nu beschikbaar op de pc, mac, PlayStation 4/5, Xbox One en Xbox Series. Lees hier onze Sims 4 review.

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord