Warhammer 40,000: Darktide

  • Ontwikkelaar Fatshark
  • Eerste releasedatum 30 november 2022
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre Actie , First-Person Shooter , Horror
  • Gameliner score

Trailer: Warhammer 40,000: Darktide trailer toont verhaal

We wisten natuurlijk dat deze game een opkomst ging maken, maar dat maakt het niet minder mooi. De terugkeer van Warhammer 40,000: Darktide is hier!

In Warhammer 40,000: Darktide speel je niet als een supersterke Space Marine. Nee, de monsters van Chaos hebben de gigantische stad Tertium in hun greep. In deze donkere tijden wordt er gezocht naar wanhopige oplossingen. Daarom speel je als criminelen en buitenbeentjes. De trailer toont onze speelbare anti-helden in actie. De vele soorten monsters die je gaat afslachten maken ook een opkomst in de trailer.

Bekijk hier de gameplay-trailer van Warhammer 40,000: Darktide. De actiegame heeft ook een lanceringsdatum ontvangen. Bekijk hier de releasedatum van Warhammer 40,000: Darktide.

Warhammer 40,000: Darktide is beschikbaar vanaf 13 september voor de pc en Xbox Series.

BRON Warhammer Skulls Showcase

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?