Cuphead

  • Ontwikkelaar Studio MDHR
  • Eerste releasedatum 29 september 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Trailer: Zo is de soundtrack van Cuphead: The Delicious Last Course gemaakt

Wil je alvast een voorproefje van de soundtrack van Cuphead: The Delicious Last Course? Dan heb je geluk, want Nintendo heeft namelijk een backstage video geplaatst waarin je ziet hoe een nummer van de dlc wordt opgenomen.

Nog een paar nachtjes slapen en dan kunnen fans eindelijk aan de slag met de langverwachte Cuphead-dlc. Een van de favoriete onderdelen van de game is de geweldige soundtrack die bij de jaren twintig stijl van de game past. In Cuphead: The Delicious Last Course lijkt de goede lijn in soundtrack voortgezet te worden. In de video wordt de opname van het nummer High-Noon Hoopla getoond. De video is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Cuphead: The Delicious Last Course komt 30 juni uit op de Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4/5 en pc.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?