Trailer: Zo is de soundtrack van Cuphead: The Delicious Last Course gemaakt

Geplaatst:

Wil je alvast een voorproefje van de soundtrack van Cuphead: The Delicious Last Course? Dan heb je geluk, want Nintendo heeft namelijk een backstage video geplaatst waarin je ziet hoe een nummer van de dlc wordt opgenomen.

Nog een paar nachtjes slapen en dan kunnen fans eindelijk aan de slag met de langverwachte Cuphead-dlc. Een van de favoriete onderdelen van de game is de geweldige soundtrack die bij de jaren twintig stijl van de game past. In Cuphead: The Delicious Last Course lijkt de goede lijn in soundtrack voortgezet te worden. In de video wordt de opname van het nummer High-Noon Hoopla getoond. De video is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Cuphead: The Delicious Last Course komt 30 juni uit op de Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4/5 en pc.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cuphead

Series

-

Uitgever

Studio MDHR

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

29 september 2017

Ontwikkelaar

Studio MDHR

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord