Twee nieuwe kits komen binnenkort uit voor De Sims 4

Geplaatst: 4 november 2022 13:02
Aangepast: 4 november 2022 13:26

Er komen binnenkort twee nieuwe kits uit voor De Sims 4. Het gaat om de Pastel Pop kit en Everyday Clutter kit.

De Sims 4 lijkt verre van klaar te zijn, wat logisch is gezien De Sims 5 (Project Rene) nog vroeg in de ontwikkelingsfase zit. De nodige nieuwe content staat nog op de planning, waaronder twee uitbreidingen en een baby-update volgend jaar. Dit jaar kunnen simmers nog met twee nieuwe kits aan de slag. De eerste is de Pastel Pop kit die in samenwerking is gemaakt met de populaire Sims YouTuber Plumbella. Deze kit voegt een aantal pastelkleurige build & buy items toe. Met de Everyday Clutter kit krijg je de mogelijkheid om wat alledaagse objecten aan je sims huishoudens toe te voegen om hun persoonlijkheden wat meer naar voren te laten komen. Denk hierbij aan magazines, schoonheidsproducten en gebruikte koffiekopjes voor de sloddervossen.

De Pastel Pop kit en Everyday Clutter kit komen 10 november uit. De Sims 4 is nu beschikbaar op de pc, mac, Xbox One, Xbox Series en de PlayStation 4/5.

Bron: EA

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord