Unknown Worlds werkt aan The Next Subnautica

Geplaatst:

Het financiële rapport van uitgever KRAFTON voor het derde kwartaal van 2023 is naar buiten gebracht. In het rapport is te lezen dat Unknown Worlds Entertainment momenteel werkt aan The Next Subnautica.

In 2018 kwam Unknown Worlds Entertainment met een survivalgame die zich onder water afspeelt. Subnautica wordt gezien als de beste survivalgame die in de afgelopen jaren is uitgebracht. In onze terugblik van Subnautica kun je lezen waarom dit het geval is. Met Subnautica: Below Zero in 2021 mochten we ons weer onderdompelen in een onderwaterwereld, maar het ijskoude water werd niet door alle fans geaccepteerd. Het is duidelijk dat Unknown Worlds een nieuwe kans krijgt om een survivalgame zoals Subnautica neer te zetten. Volgens het financiële rapport van KRAFTON, zijn ze namelijk bezig met The Next Subnautica. Het is de bedoeling dat deze game in de eerste helft van 2025 gaat verschijnen voor pc en consoles.

Subnautica2

The Next Subnautica is nog niet aangekondigd, maar als de game in 2025 gaat verschijnen dan zullen we de komende maanden vast meer horen.

Bron: Krafton financiële rapport

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Subnautica

Series

-

Uitgever

Unknown Worlds Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

23 januari 2018

Ontwikkelaar

Unknown Worlds Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord