Vecna en Bard betreden Dead by Daylight in nieuwe DLC

Geplaatst: 14 mei 2024 22:50
Aangepast: 14 mei 2024 23:06
-

Dead by Daylight ontwikkelaar Behaviour Interactive brengt een bijzonder nieuw hoofdstuk naar The Fog door samen te werken met spelontwerper Wizards of the Coast voor een Dungeons & Dragons-DLC.

In hun Year 8 Anniversary livestream onthulde Behaviour Interactive details over het nieuwe Dungeons & Dragons hoofdstuk in Dead by Daylight. De gevreesde Vecna, ook wel bekend als The Lich, voegt zich bij de Killers en wordt ingesproken door Matt Mercer van Critical Role. Vecna beschikt over krachtige spreuken, zoals het verplaatsen van pallets, vliegen, en het oproepen van spectrale skeletten. Aan de Survivors-kant krijgen spelers de steun van bard Aestri Yazar, die met zijn gelukbrengende Perks de overlevingskansen verhoogt. Daarnaast introduceert het nieuwe hoofdstuk de Forgotten Ruins, een uitdagende nieuwe map met een kasteel en een ondergrondse kerker. Bekijk hieronder de kersverse trailer van de nieuwe DLC:

Met de komst van deze nieuwe content naar de PTB-servers deze maand, kunnen spelers zich verheugen op frisse avonturen in Dead by Daylight. Wij zijn er in ieder geval enorm benieuwd naar. Vanaf 3 juni is de nieuwe DLC speelbaar en kun je ermee aan de slag!

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead by Daylight

Ontwikkelaar:

Behaviour Interactive

Uitgever:

Behaviour Interactive

Release:

14 juni 2016

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord