Verander je ruimteschip met de No Man's Sky Orbital Update

Geplaatst:
Aangepast: 28 maart 2024 14:36

No Man Sky spelers kunnen zich weer opmaken voor een nieuwe grote update en daardoor wordt update zevenentwintig afgestreept. De No Man's Sky Orbital Update biedt nieuwe content en zorgt ervoor dat je nu eindelijk je ruimteschip kunt aanpassen.

Waar zullen we eens beginnen? De No Man's Sky Orbital Update focust voornamelijk op de ruimtestations en ruimteschepen. Dit betekent dat de ruimtestations die je gaat tegenkomen nu willekeurig worden gegenereerd. Ze hebben hierdoor niet alleen de buitenkant van de stations aangepast, je hebt ook geen idee wat je in het ruimtestation gaat tegenkomen. Ze zijn namelijk gebaseerd op de lokale ligging en de bevolking die aanwezig is. Daarnaast zul je er nu nieuwe winkels en activiteiten tegenkomen, waardoor ze de moeite waard zijn om te verkennen. Waar spelers al acht jaar op zitten te wachten is de mogelijkheid om je eigen ruimteschip compleet aan te passen. Je zult de onderdelen nog steeds moeten vinden op de planeten of bij de handelaars moeten kopen, maar daarna kun je lekker gaan knutselen aan je ruimteschip. De trailer hieronder laat zien hoe dit allemaal in zijn werking gaat en benoemt nog een aantal andere veranderingen.

De No Man's Sky Orbital Update is nu beschikbaar voor alle platformen.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot No Man's Sky

Series

-

Uitgever

Hello Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, VR

Releasedatum

10 augustus 2016

Ontwikkelaar

Hello Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord