Journey to the Savage Planet

  • Ontwikkelaar Typhoon Studios
  • Eerste releasedatum 28 januari 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Video: 43 minuten aan Journey to the Savage Planet gameplay

Er zijn nieuwe gameplay beelden van Journey to the Savage Planet verschenen. IGN heeft een video geüpload met 43 minuten aan nieuwe content.

De gameplay sessie toont ons het begin van de game. We zien verder de wereld en de vele aparte wezens die het ecosysteem verrijken. De speler wordt vrijgezeld door een sassy A.I. die commentaar geeft op de speler zijn beslissingen. Humor lijkt een grote rol te spelen in de game, vooral door hoe Journey to the Savage Planet gepresenteerd wordt. Verder zien we wat van het crafting systeem, de survival aspecten en het verkennen van de wereld zelf. Het is alweer een tijd geleden dat Journey to the Savage Planet werd aangekondigd, dat was namelijk tijdens The Game Awards 2018.

Journey to the Savage Planet is beschikbaar vanaf 28 januari voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON IGN

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?