Video: Alle MLSPA-spelers zitten in PES-opvolger eFootball

Geplaatst: 23 augustus 2021 19:25

Konami en de MLS Players Association, ook wel bekend als de MLSPA, hebben een flinke deal gesloten. Door deze deal zijn alle MLSPA-spelers vereeuwigd in eFootball, de PES-opvolger van Konami.

Voor wie het nieuws gemist heeft: PES heet nu eFootball en wordt free-to-play. De opvolger van PES heeft dus niet alleen een nieuwe naam, maar gaat ook heel wat dingen anders aanpakken. Vandaag kwam het nieuws naar buiten dat Konami en MLSPA een flinke deal gesloten hebben. Alle spelers die aangesloten zijn bij MLSPA verschijnen als zichzelf in de nieuwe voetbalgame van Konami. Daarnaast heeft Konami elf spelers bekroond tot eFootball-ambassadeurs, waaronder Efraín Álvarez van LA Galaxy en Josef Martínez van Atlanta United. Zij spelen een rol bij de promotie van de game. Hun gezichten zijn tevens gescand voor de gelegenheid, zoals te zien is in de onderstaande video.

eFootball verschijnt deze herfst voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. Daarna komt de game ook naar iOS en Android. Goed om te weten: eFootball lanceert in beperkte vorm. De game heeft slechts een beperkt aantal teams en modi wanneer deze in de digitale winkelschappen belandt.

Bron: eFootball
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot eFootball

Uitgever

Konami

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 september 2021

Ontwikkelaar

Konami

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord