Diablo IV

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 6 juni 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Dungeon Crawler
  • Gameliner score

Video: Blizzard trapt BlizzCon af met Diablo IV

Blizzard trapt BlizzCon af met Diablo IV. De aankondiging werd gedaan middels een spectaculaire openingsvideo.

De openingsceremonie van BlizzCon wordt direct afgetrapt met een game die veel fans zal bekoren. Diablo IV is namelijk aangekondigd door Blizzard. Tijdens de openingsceremonie werd een spectaculaire video getoond van de nieuwe game. Het eerste dat opvalt, is de grimmige stijl van de video. Diablo IV krijgt dan ook een meer duistere en gothic uitstraling, zoals we die van Diablo II gewend zijn.

Naast een nieuw uiterlijk, krijgt de game ook een verbeterd gevechtssysteem en PvP-zones. In Diablo IV zijn er ook meerdere klassen te spelen, waaronder de Barbarian, Sorceress en Druid. De eerste gameplaybeelden kun je hieronder bekijken.

Diablo IV staat gepland voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Blizzard Entertainment

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?