Call of Duty: Black Ops 2

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 30 november 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Call of Duty: Black Ops 2 - Apocalypse Trailer

Activision heeft een trailer van de Apocalypse DLC voor Call of Duty: Black Ops 2 uitgebracht. Hierin vertellen Jason Blundell en David Vonderhaar meer over het laatste map pack voor de game.

De DLC bevat de vier multiplayer maps: Pod, Frost, Takeoff en Dig wat een remake is van Courtyard uit Call of Duty: World at War. Daarnaast heeft het de nieuwe zombie map Origins die zich afspeelt in Frankrijk tijdens de Eerste Wereldoorlog. Hier nemen spelers het als vier de helden uit World at War op tegen de zombies en robots.

Apocalypse is vanaf 27 augustus beschikbaar voor de Xbox 360 en verschijnt later ook voor de PlayStation 3 en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?