Call of Duty: Black Ops 2

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 30 november 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Call of Duty: Black Ops 2 'Mob of the Dead' trailer

Trailer tijd! Activision heeft nieuwe beelden vrijgegeven van Call of Duty: Black Ops 2, waarin we een kijkje nemen in de nieuwe map Mob of the Dead. Deze map is onderdeel van de tweede Map Pack DLC, welke op 16 april zal verschijnen voor de Xbox 360; de release voor andere platformen volgt later.

Mob of the Dead speelt zich af in één van de bekendste gevangenissen ter wereld: Alcatraz. De personages Chazz Palminteri, Joe Pantoliano, Michael Madsen en Ray Liotta hebben zich in de nesten gewerkt en zitten vast op het eiland van Alcatraz. Op zich niet meteen een enorm probleem, ware het niet dat het eiland overspoeld is door zombies. Wat dan volgt is - volgens de makers althans - één van de meest spannende en enge belevenissen met zombies tot nu toe.

Marketingpraat of niet? Oordeel zelf en bekijk de onderstaande trailer die je een beeld geeft van de gruwelen die je in Mob of the Dead te wachten staan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?